Vragen? 06 - 23 32 77 90

Hoe Lokaal49 is ontstaan

“Uit mijn impulsieve acties komen vaak mooie dingen, waaronder Lokaal49. Door mijn passie voor gezelligheid en mijn open persoonlijkheid is Lokaal49 in kort tijd al gegroeid tot een enorm succes”

Samen met Ron, zijn we begin 2022 in Aartswoud komen wonen. We hadden de droom om ooit op een boerderij te wonen. In plaats van ooit hebben wij daar per direct van gemaakt. Omdat wij geloven in dat je van een droom werkelijkheid moet maken.

Een zoekopdracht voor een woning met veel grond, een half uur rondom Jisp/Wormer (waar wij geboren en getogen zijn) en daar kwam Aartswoud. Een dorp in de gemeente Opmeer, West-Friesland, in de provincie Noord-Holland. 

Zonde om deze mooie plek niet met meer mensen te delen dacht ik, zo is het idee ontstaan om een inspiratielocatie te starten.

Eigenlijk ging het allemaal heel snel: het idee, het bellen met de aannemer, het inplannen van de verbouwing, een naam bedenken, een socialmedia account opzetten en het eerste evenement in Lokaal49 in september 2023.

Vanaf die datum loopt het goed, veel mensen vinden Lokaal49 en iedereen voelt zich snel thuis. Naast een vergader- en workshoplocatie is Lokaal49 een locatie geworden voor zóveel meer. De ruimte, de dieren, de rust, de kleuren en het vrije uitzicht maken Lokaal49 tot een unieke locatie.

Ontmoet Mariska

Gezellig, enthousiast en vrolijk!

Mariska is het gezicht achter Lokaal49 maar zonder Ron was dit nooit gelukt, Ron regelt vooral alle praktische zaken, van het vervangen van een lampje, tot grasmaaien tot schoonmaken. We doen het allemaal samen!

Samen hebben wij een dochter Noor. Beide werken we 36 uur en met onze gezamenlijke passie voor gezelligheid hebben we een mooi sociaal leven. Hierdoor zijn we altijd lekker druk. We proberen daarnaast onze rust te vinden door het werken in de tuin, knuffelen met onze boerderijdieren en leuke dingen doen met elkaar.

Wil je meer van ons weten?  Kom lekker een kop koffie drinken!

Ontmoet de dieren

Kom je in Lokaal49 dan heb je een prachtig uitzicht over het land. Daar lopen de 2 varkens, 2 geiten en de kippen. Het is zo gezellig om te kijken naar de varkens Ruud & Co en de geiten Goos & Teun.  Zowel de varkens als geiten zijn mannen. Gelukkig lopen er heel veel dames in de vorm van kippen rond Lokaal49. Alle dieren zijn via via bij ons terecht gekomen. 

Als je in Lokaal49 bent, kun je naar de dieren toe. Let op: in de poep staan is op eigen risico. De geiten zijn gek op knuffelen. Co, het donkere varken, houdt ook veel van aandacht. Ruud, het rode varken houdt niet van aandacht en knuffelen, dat is een bromsnor. 

20. Lokaal49 - inspiratielocatie - vergaderlocatie - aartswoud - landelijk - vergaderen - coachruimte - coachlocatie.jpg
19. Lokaal49 - inspiratielocatie - vergaderlocatie - aartswoud - landelijk - vergaderen - coachruimte - coachlocatie.jpg